WEBBDESIGNER

Industrireklam är en webb- och reklambyrå som är placerad i centrala Halmstad. Företaget ingår i den familjeägda koncernen Weland, vilken också är vår uppdragsgivare till 100 procent. Industrireklams uppgift är att utveckla starka varumärken. Strategi, kommunikation, design och innovation i kombination med ett sammansvetsat team ger resultat! Vår uppdragsgivare Weland är en företagsgrupp med över 30 företag i Sverige, som verkar på ett antal internationella marknader, med totalt närmare 1000 anställda. Detta garanterar ett långsiktigt och tryggt samarbete, samtidigt som det ger Industrireklam de rätta förutsättningarna att möta framtiden.

Med placering centralt i Halmstad söker vi nu en Webbdesigner

Industrireklam befinner sig i ett expansivt skede och utmanas ständigt av nya uppdrag där varierande kompetenser efterfrågas. Tillsammans med ett team kommer du spela en central roll i Industrireklams framtida förmåga att utveckla sina kunders internetmarknadsföring. Eftersom du arbetar nära tillsammans med övrig personal, kunder och leverantörer för att förbättra upplevelsen på deras webbplatser kommer din känsla för design väl till pass. Din förmåga att förstå kundens behov och omsätta det till eleganta och funktionella lösningar är avgörande för att lyckas.

Industrireklams verksamhet finns i molnet med infrastruktur i Azure och utvecklingsprojekt i Github. Vi har ett helt nyutvecklat CMS som är byggt på Umbraco. Verktyg du använder dagligen är Adobe Creative Cloud, Microsoft Office 365, Visual Studio och InVison. Vi behöver med andra ord en ny medarbetare som brinner för webbdesign och fokuserar på användarnas upplevelse.

Kvalifikationer

  • Du kan snabbt skissa fram en design och sälja in idéen till kunden.
  • Du kan HTML och CSS på dina fem fingrar.
  • Du är riktigt duktig på bildhantering.
  • Du har goda kunskaper om moderna tekniker som ger användarna bästa möjliga upplevelse.
  • Du håller dig uppdaterad om trender.
  • Du har förmågan att skapa design för olika målgrupper.
  • Du är van att arbeta både självständigt och i team.
  • Meriterande är om du även har erfarenhet av övriga designuppdrag som trycksaker, film, digital signage, fotografering, presentationer och profilering.

Mer upplysningar om tjänsten kan du få av Thomas Salomonsson på telefon 0734-425572.

Vi kommer att påbörja intervjuerna löpande. Välkommen in med din ansökan snarast till info@industrireklam.se. Vi ser gärna att du bifogar arbetsprover till ansökan.