WEBBUTVECKLARE

 

Industrireklam är en webb- och reklambyrå som är placerad i centrala Halmstad. Företaget ingår i den familjeägda koncernen Weland, vilken också är vår uppdragsgivare till 100 procent. Industrireklams uppgift är att utveckla starka varumärken. Strategi, design, webb och kommunikation i kombination med ett sammansvetsat team ger resultat! Vår uppdragsgivare Weland är en företagsgrupp med över 30 företag i Sverige, som verkar på mer än 15 internationella marknader, med totalt cirka 900 anställda. Detta garanterar ett långsiktigt och tryggt samarbete, samtidigt som det ger Industrireklam de rätta förutsättningarna att möta framtiden.

 

Med placering centralt i Halmstad söker vi nu en Webbutvecklare

 

Industrireklam befinner sig i ett expansivt skede och utmanas ständigt av nya uppdrag där varierande kompetenser efterfrågas. Tillsammans med ditt team kommer du spela en central roll i Industrireklams framtida förmåga att utveckla sina kunders internetmarknadsföring. Eftersom du arbetar nära tillsammans med kunderna för att förbättra upplevelsen på deras webbplatser kommer din kompetens inom programmering och systemutveckling väl till pass. Hit räknas både förvaltning av befintliga system som nyutveckling av webbplatser, integrationer mot affärssystem samt övriga webbapplikationer.

 

Din förmåga att förstå kundens behov och omsätta det i funktioner och lösningar är avgörande för att lyckas.

 

Kvalifikationer

 

  • Back-end: .NET
  • Databaser: Microsoft SQL Server
  • Front-end: Bootstrap CSS (SASS, LESS), JavaScript, HTML5, JQuery, Angular.
  • CMS: Umbraco
  • Molntjänster: Azure

 

Du behöver inte behärska samtliga kvalifikationer, men du ska ha förmågan att använda moderna tekniker tillsammans för att uppnå ett bra slutresultat.

 

Meriterande

 

  • Erfarenhet av React.js, Backbone.js eller motsvarande ramverk.
  • Har erfarenhet av versionshantering i Git eller liknande.
  • Kan fler programmeringsspråk för webbutveckling exempelvis PHP.
  • Kunskaper inom databashantering och IT-arkitektur.

 

Du drivs av utveckling och att skapa optimala lösningar tillsammans med kunder och ditt team. Du har ett genuint intresse för webbutveckling och vill hålla dig uppdaterad. Du har goda kunskaper i engelska och svenska samt har körkort B.

 

Mer upplysningar om tjänsten kan du få av Thomas Salomonsson på telefon 0734-425572.

 

Vi kommer att påbörja intervjuerna löpande. Välkommen in med din ansökan snarast till info@industrireklam.se.

 

WEBBUTVECKLARE SÖKES

 

ORIGINALARE TILLSATT

 

KONCERNPRESENTATION WELAND

 

MODERN WEBBPLATS ÅT
SP MASKINER

 

NY VD

 

NY PROFIL ÅT WELAND LAGERSYSTEM