NY PROFIL ÅT WELAND LAGERSYSTEM

 

Industrireklam har tagit fram en helt ny webbplats till Weland Lagersystem samt förnyat företagets profil i olika digitala kanaler.

Målet var att skapa en användarvänlig webbplats samt stärka varumärket i digitala kanaler. Daniel Thrue, webbdesigner på Industrireklam, och Johan Rönn, webbutvecklare på Industrireklam, har varit ansvariga för Weland Lagersystems nya webbplats.

 

– Målet var att skapa en webbplats som ger en bättre användarupplevelse. Vi ville även marknadsföra Weland Lagersystems produkter på ett tydligare sätt, säger Daniel Thrue.

 

Responsiv hemsida

 

Webbprojektet startade i maj och lanseringen av den nya webben gjordes i september. Hemsidan är så kallad responsiv, hemsidans layout anpassar sig beroende om den besöks från en dator, mobil eller surfplatta. Industrireklam har även uppdaterat och förnyat Weland Lagersystems grafisk profil.

 

Förnyad profil

 

Industrireklam har förnyat Weland Lagersystems profil i olika digitala kanaler. Annicka Ericsson, webbredaktör på Industrireklam, har arbetat med projektet.

 

– Jag ville stärka varumärket och göra profilerna mer tilltalande för besökarna, säger Annicka Ericsson.

 

Weland Lagersystems profil på Youtube, LinkedIn, Facebook samt Mynewsdesk har blivit uppdaterade med nytt innehåll. Bland annat har en ny företagsbeskrivning, nya bilder, videos samt produktkategorier lagts till kanalerna.

 

Ny webbredaktör

 

WEBBUTVECKLARE SÖKES

 

ORIGINALARE TILLSATT

 

KONCERNPRESENTATION WELAND

 

MODERN WEBBPLATS ÅT
SP MASKINER

 

NY VD

 

NY PROFIL ÅT WELAND LAGERSYSTEM